Cele mai romantice locuri din Marea Britanie

Căutați să vă bucurați de cele mai romantice locuri din Marea Britanie? Am alcătuit o listă cu locurile noastre preferate, pentru cupluri, fie că vă place plaja, căsuțele drăguțe din piatră în mediul rural sau sunteți în căutarea unui moment de aventură. Nu trebuie să părăsiți Marea Britanie pentru a vă găsi dragostea, deoarece puteți urca, cu ușurință în mașină și puteți conduce până în Țara Galilor, pentru o perioadă liniștită împreună sau puteți lua trenul spre Londra, pentru un weekend cosmopolit. Am încercat și testat multe locuri din țară, așa că iată locurile noastre romantice preferate, din Marea Britanie.

Windermere, Lake District

Există un motiv bun pentru care Lake District a ajuns în fruntea listei. Minunatul Lake District este unul dintre cele mai romantice locuri din Marea Britanie. Cu lacurile și vârfurile sale frumoase, pădurile și dealurile ondulate, Lake District este fantastic pentru cei care doresc să scape de orice distragere digitală și să petreacă timp de calitate cu cei dragi. Suntem amândoi iubitori de aventură și ne place foarte mult să petrecem timpul în Lake District. Ne place în special Windermere. Ca sfat, vă recomandăm să rezervați cazarea în avans. Lake Districts atrage milioane de vizitatori, așa că poate deveni destul de dificil să găsiți acele hoteluri romantice pentru cupluri, fără o rezervare anticipată. Faceți clic aici pentru a vă rezerva hotelul în Lake District.

Romantic Places UK The Lake District

Bibury, Cotswold

Cotswolds este o zonă rurală a Angliei care acoperă părți din 6 județe diferite. Cu toate acestea, când oamenii se referă la Cotswold, cel mai probabil se gândesc la străzile pitorești din Bibury, unul dintre cele mai faimoase sate din Anglia. Pentru pasionații de aventură ușoară, Cotswolds are un minunat traseu de mers lung de 102 mile. Cotswold are dealuri frumoase, pajiști minunate și sate medievale, dar și cabane deosebite, din calcar galben. Vă recomandăm un sejur în Hotelul Swan. Faceți clic pentru a verifica cele mai recente prețuri.

Romantic Places UK Bibury

Muntele Snowdon

Unul dintre locurile noastre romantice preferate din Marea Britanie este în Țara Galilor, în Parcul Național Snowdonia. Dacă îți place aventura, atunci pregătește-te pentru câteva zile de drumeții. Puteți face drumeții pe Muntele Snowdon într-o zi, dar vă recomandăm să vă rezervați ceva timp pentru a explora și alte trasee din jurul muntelui. Nu uitați să verificați vremea din timp și să vă îmbrăcați corespunzător. Snowdon este cel mai înalt munte din Țara Galilor, cu o altitudine de 1.085 de metri deasupra nivelului mării. Dacă doriți ceva mai puțin aventuros, cel mai bine este să închiriați o cabană frumoasă, pentru weekend și să vă bucurați de plimbări liniștite și romantice în mediul rural britanic. Faceți clic pentru a vă rezerva cazarea în jurul Snowdonia.

Romantic Places UK Snowdonia

Pădurea lui Dean

Când locuiam în Bristol, făceam excursii săptămânale în Pădurea lui Dean. Există foarte multe trasee disponibile pentru iubitorii de aventură ușoară, dar și o serie de orașe de jur împrejur, unde puteți rezerva o cabană romantică pentru voi doi. Există locuri în Pădurea lui Dean unde puteți practica tirul cu arcul, unde amândoi puteți dezlănțui pe Robin Hood din interior.

Romantic Places UK Forest of Dean

Peak District

Ne place Peak District, care se află la aproximativ o oră de mers cu trenul, de Manchester. Există mai multe poteci de mers la pas de care să te bucuri, precum și diverse locuri perfecte pentru fotografie drăguță. Vă recomandăm să petreceți timp în Buxton sau Chapel-en-le-Frith. Ambele locuri găzduiesc o serie de străzi pitorești mărginite de căsuțe, magazine și buticuri independente minunate.

Romantic Places UK Peak District

Arthur’s Seat, Edinburgh

Luați persoana iubită și petreceți un weekend romantic în Edinburgh, unul dintre cele mai frumoase orașe din Marea Britanie. Faceți o plimbare minunată în jurul Parcului Holyrood și urcați până la Arthur’s Seat. Nu uitați să vă planificați un picnic, pentru a petrece momente cu adevărat romantice, într-un cadru minunat. Iată un fapt interesant: unul dintre cele mai romantice locuri din Marea Britanie, Arthur’s Seat, este un vulcan stins, care a erupt în urmă cu aproximativ 340 de milioane de ani.

Panoramic Views Arthurs Seat-Edinburgh

Muntele Ben Nevis

Ben Nevis este un munte din Scoția și cel mai înalt vârf din Insulele Britanice. Ben Nevis este foarte potrivit pentru cupluri de aventurieri, care iubesc romantismul sub formă de plimbări, trasee și drumeții. Există poteci în munți de unde puteți admira un teren stâncos frumos, cu covoare verzi, luxuriante. Mulți vin să viziteze Ben Nevis în timpul sezonului, astfel încât cazarea poate fi o problemă. Faceți clic pentru a vă rezerva cazarea în jurul Ben Nevis.

Romantic Places UK Ben Nevis

Fort Williams, Scoția

Poate că ideea ta despre un loc romantic în Marea Britanie nu este în munți, ci în orașul pitoresc Fort Williams. Această recomandare este pentru fanii Harry Potter, care doresc să călătorească cu trenul iacobit, cu abur, care traversează faimosul viaduct Glenfinnan, cu 21 de arcade.

Romantic Places UK Jacobite Train

St Ives, Cornwall

Sunteți genul de cuplu căruia îi place să petreacă timp romantic la plajă? Mergeți la St Ives, un oraș superb din Cornwall, cunoscut pentru plajele sale și pentru surfing. Rezervați cazare într-o cabană din Cornish și faceți plimbări lungi pe plajă.

Romantic Places UK St Ives Cornwall

Dartmoor, Devon

Vă plac acele frumoase dealuri britanice? Apoi mergeți spre Dartmoor, un parc național de 954 de kilometri pătrați, recunoscut pentru plimbări, călărie și activități de alpinism. Vizitați Buckland Abbey, Hound Tor, Buckfast Butterfly Farm și Dartmoor Otter Sanctuary.

Romantic Places UK Devon

Thermae Bath Spa

Răsfățați-vă într-un centru spa, din sticlă și piatră, cu ape termale relaxante. Thermae Bath Spa are origini romane și are o piscină deschisă, pe acoperiș, ideală pentru cuplurile în căutarea unui cadru romantic. Cel mai bine ajungeți înainte de apus pentru a vă bucura de o priveliște de vis, savurând un pahar de șampanie.

Streets of Bath

Stratford-upon-Avon

Stratford-upon-Avon este un oraș-târg medieval, din Englan. Stratford-upon-Avon este locul în care s-a născut William Shakespeare, prin urmare, atrage nenumărați turiști interesați de cultură și literatură. Stratford-upon-Avon este un loc romantic în Marea Britanie, cu aleile sale pitorești, cu frumoasele case stil Tudor și plimbări pe malul râului. Vizitați Parcul Charlecote, o casă de țară înconjurată de un minunat parc populat cu căprioare, situat pe malul râului Avon.

Romantic Places UK Stratford upon Avon

Portmeirion, Țara Galilor

Portmeirion este un sat turistic din Gwynedd, aproape de Parcul Național Snowdonia. A fost proiectat în stilul unui sat italian, motiv pentru care vă veți găsi într-un cadru romantic mediteranean, în timp ce vă aflați încă în Marea Britanie. Portmeirion este deținut de un trust caritabil.

PORTMEIRION Wales

Durdle Door, Dorset

Vă place Algarve și formațiunile sale de calcar? Mergeți spre Coasta Jurassic și bucurați-vă de o plimbare mână în mână, spre Durdle Door. Durdle Door este un frumos arc natural de calcar care arată cu adevărat impresionant, mai ales într-o zi însorită de vară.

Romantic Places UK Dorset

Stâncile Albe din Dover

Stâncile Albe din Dover sunt cu adevărat extraordinare și unul dintre cele mai romantice locuri din Marea Britanie. Stâncile ating o înălțime de 110 de metri și au un aspect frumos, de cretă, cu dungi de silex negru. Stâncile se întind pe 13 kilometri. Bucurați-vă de o plimbare pe vârful stâncilor, pe o potecă amenajată sau coborâți-vă la plajă pentru o promenadă memorabilă.

Romantic Places UK Dover

Londra

Vreți un weekend cosmopolit la Londra, petrecut în doi? Puteți să petreceți momente minunate într-unul dintre cele mai bune hoteluri din capitală. Vă recomandăm Regent Street sau Kensington Gardens. Când vrem un pic de romantism vibrant, mergem întotdeauna într-un weekend, la Londra. Deși suntem foarte ocupați, ne face să ne simțim vii.

The big ben during twilight in London
Share this post
Cory from You Could Travel entering Senso-ji in Tokyo, Japan

Cory Varga – Cory Varga is a licensed travel agent and published travel writer. Her main expertise is writing about Japan, where she happily lives with her husband.
Cory published her first book on Japanese customs and manners because she’s obsessed with everything Japan and wants to share more about the local customs with the rest of the world.
While Cory has visited hundreds of destinations and has lived in 7 different countries, Japan remains her favorite place to live and write about. Cory is multilingual.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *